Integraal Plaagdiermanagement hoeft niet veel te kosten!

Duurzaam plaagdiermanagement vraagt ook om transparante prijzen. Op deze pagina vindt u een overzicht van onze tarieven.

Wat heeft u precies nodig voor professioneel plaagdiermanagement? We hebben onze tarieven ingedeeld in drie groepen: de PestWatcher Portal als hart van het management, communicatie met de detectiepunten en hardware. De tarieven voor de portal en communicatie zijn gebaseerd op vaste maandbedragen. Hardware koopt u direct in onze webshop.

PestWatcher Portal

De Portal is de basis voor elke gebruiker. De portal geeft toegang tot alle actuele gegevens, instellingen en rapporten.

€ 25,- per maand voor 1 gebruiker. Onbeperkt aantal locaties.

Communicatie

Communicatie tussen detectiepunten op locaties en de portal maakt 24/7 monitoring mogelijk. Zonder communicatie geen duurzaam plaagdiermanagement.

Vanaf € 1,25 per maand per detectiepunt

Hardware

U richt uw plaagdiermanagement volledig op maat in met onze range producten, variërend van coverboxen voor ratten en muizen, tot communicators, bridges en diverse accessoires.

Prijzen en bestellen direct in onze webshop.

De PestWatcher Portal

U betaalt € 25,- per maand per gebruiker. U beschikt over alle faciliteiten voor professioneel plaagdiermanagement:

 • Onbeperkt aantal locaties/detectiepunten monitoren
 • Eigen account en login voor complete online omgeving (webapplicatie)
 • Mobiele app (smartphone, tablet) voor digitale veldregistratie
 • Online dashboard met actuele informatie per detectiepunt en samenstellen rapportages
 • Digitaal logboek. Hierin ligt alle data vast. Rapportage voor audits

Bestellen
De PestWatcher Portal bestelt u via mail. U kunt ook vast uw gratis PestWatcher-account aanmaken en de risicoanalyse doen.

Vloerplan op dashboard toont status van de checkpoints.

Communicatie

U betaalt € 1,25 of € 1,75 per maand voor communicatie per detectiepunt. De hardware (Communicators) bestelt u apart in onze webshop.

U heeft keuze uit drie Communicators:

 • Communicator RF € 1,25 per maand
 • Communicator WiFi € 1,25 per maand
 • Communicator GPRS € 1,75 per maand

Alleen betalen voor geactiveerde Communicators
Het kan heel goed voorkomen dat u op bepaalde locaties tijdelijk geen Communicators actief heeft. Dan betaalt u ook geen abonnementskosten voor communicatie. We berekenen alleen het vaste maandbedrag als een Communicator in één kalendermaand actief is geweest. U vindt dit terug op het maandoverzicht, gespecificeerd per Communicator.

Vloerplan op dashboard toont status van de checkpoints.

PestWatcher Starterskit. Van € 232,25 voor € 199,-

Bestel uw producten voor plaagdiermanagement nu in onze webshop. Met de PestWatcher Starterskit maakt u meteen een snelle start met duurzaam plaagdiermanagement.

PestWatcher laat u nauw samenwerken met plaagdierbestrijders
Gaat u inspecties en vangsten zelf doen of werkt u samen met plaagdierbestrijders? PestWatcher biedt u de mogelijkheid flexibel te opereren. U heeft de keuze:

 

 1. U geeft uw huidige plaagdierbestrijder toegang tot uw PestWatcher-account en zij regelen het complete plaagdiermanagement
 2. U selecteert per situatie (vangst, inspectie) een plaagdierbestrijder uit de PCO’s die zich bij PestWatcher hebben aangesloten. Die geeft u per keer toegang tot uw account
 3. U regelt in principe alles zelf, maar u heeft altijd de optie een PCO te benaderen en toegang te geven tot uw account en plaagdierdata

Welke plaagdierbestrijders zijn er actief in uw omgeving?