Innovaties die de wereld van plaagdiermanagement veranderen

PestWatcher heeft bestaande digitale technologieën geschikt gemaakt voor plaagdiermanagement. Dat levert meteen een heel andere aanpak op. De eindgebruiker, de facilitair manager, beschikt nu over alle data en kan zelf de regie voeren. Vanuit een onderbouwde risicoanalyse stelt hij een plan van aanpak op, start met continue monitoring en maakt van bestrijding preventie.   Met de draadloze sensor kunt u elke val continu monitoren en krijgt u een zuivere indicatie van de omvang van de plaagdieractiviteiten. Hiermee creëert u de basis voor professioneel plaagdiermanagement, alles volledig volgens het IPM-protocol. Op de afbeelding hiernaast ziet u De PestWatcher Starterskit voor een snelle start met duurzaam plaagdiermanagement.

PestWatcher Starterskit voor een snelle start met duurzaam plaagdiermanagement.
R

Plaagdiermanagement volgens de stappen van IPM

 • Risicoanalyse plaagdieroverlast
 • Plan van Aanpak opstellen en implementeren
 • Monitoren plaagdieractiviteiten en inspectie
 • Vangen en bestrijden (niet-chemisch, vallen, chemisch)
 • Rapporteren, documenteren en evalueren

Dit zijn onze innovaties die het verschil maken

 • Draadloze sensoren voor 24/7 online monitoring van vallen
 • Online dashboard voor actueel status-overzicht op smartphone, tablet of pc
 • Digitaal logboek, met 1 klik rapportage voor (bijv. een externe) audit
 • Online analyse plaagdieractiviteiten: risico’s en mogelijke verbeterpunten
 • Checkpoints scannen met QR of NFC en vastleggen met mobiele app
 • Plaagdierbestrijder(s) selecteren en planning vastleggen via website

15% besparen op vaste kosten en andere voordelen

 • Automatische meldingen bij status-veranderingen vallen en weegbruggen
 • Dus geen onnodige inspecties van vallen en weegbruggen
 • Daardoor meer tijd voor hoogwaardige inspecties van gebouw en hygiëne
 • Reactief handelen bij een vangst
 • Gifgebruik alleen in uiterste noodzaak
 • Voldoet volledig aan nieuwe wetgeving 2015
 • 15% besparen op vaste kosten van plaagdierbestrijding

Stap ook over op plaagdiermanagement nieuwe stijl. Bestrijden wordt voorkomen, u beheert zelf de data en voert de regie en u verlaagt uw vaste kosten van plaagdierbestrijding met minstens 15%.

Zo eenvoudig werkt PestWatcher. 24/7 inzicht in de status van elke val.

Ontvang meldingen

Ontvang alle meldingen op uw web- of mobiele applicatie.

Alle activiteiten zijn zichtbaar op een plattegrond De klant kan op een plattegrond de actuele informatie van de sensoren zien. Dit bevat iedere minimale activiteit die zowel naar de webapplicatie als het mobiele platform wordt gestuurd

Internet Saas applicatie De webapplicatie is het controle dashboard voor de klant. In deze toepassing creëert hij een plattegrond waar hij checkpoints, lokstation en vallen kan positioneren. De berichten worden door een centrale unit -de Bridge- verzameld en doorgestuurd naar het beveiligde datacentrum op Internet.

Installeer sensoren bij checkpoints

Sensoren voor knaagdiervallen Intelligente sensoren detecteren plaagdieractiviteit en communiceren dit naar het PestWatcher systeem. De sensoren geven automatisch statusinformatie over de vallen. Deze informatie is reactief. Voor een meer gedetailleerd inzicht van de plaagactiviteit is het noodzakelijk om regelmatig inspecties uit te voeren. Deze zijn zowel gericht op een specifieke ruimte als ook op de vallen of lokaasstations zelf. We noemen dit Checkpoints. Een geautomatiseerde val of lokaasstation is een Checkpoint met een unieke ID en wordt automatisch via het netwerk opgenomen in het systeem.

Natuurlijk ook voor op de tablet of smartphone

De internetapplicatie laat zich net zo eenvoudig bedienen op de tablet als op uw computer of smartphone. De interface past zich automatisch aan aan de grootte van het scherm.

Er is ook een speciale applicatie beschikbaar voor het uitvoeren van de veldregistraties. Hierbij kunnen observaties worden geregistreerd die gerelateerd zijn aan checkpoints. De uitdaging voor de mobiele applicatie is dat er niet altijd een internetverbinding beschikbaar is, als gevolg van metalen constructies van gebouwen of checkpoints onder de vloer. Voor die situaties worden de noodzakelijke gegevens lokaal opgeslagen.

Van bestrijding naar preventie. Stop met gif. Start vandaag nog

Plaagdiermanagement is door het IPM-protocol volledig veranderd. Preventie heeft nu de hoogste prioriteit. Als je plaagdieroverlast moet bestrijden, ben je al te laat. Daarnaast heeft de overheid gif in de ban gedaan. En bedrijven willen niet slecht in het nieuws komen. Niet door een ongezond of onveilig product en niet door (overmatig of overbodig) gifgebruik. Start vandaag nog met plaagdiermanagement nieuwe stijl. Vanaf â‚¬ 1,25 (excl. btw) per maand per detectiepunt start u met plaagdierbestrijding.