Plaagdiermanagement organisaties

Plaagdiermanagement Organisaties

Bedrijven vragen om betaalbare oplossingen in plaagdiermanagement. Inspanningen van Pest Control Organizations kosten tijd en zijn daarmee kostbaar. Besparen op preventie is een verkeerde bezuiniging. Met Pestwatcher maakt u preventie en signalering efficiënter en betaalbaarder voor uw klanten.

Detectiepunten controleren overbodig

De controle van ratten- of muizenboxen is arbeidsintensief en daarmee duur. Uw klanten zijn voordelig uit, omdat deze controle niet meer nodig is. Zodra een plaagdier in een detectiepunt komt, krijgt u een melding. U weet dan ook exact in welk detectiepunt het plaagdier zich bevindt. U hoeft nooit meer handmatige controles uit te voeren.

Kansen voor Pest Control Organisaties

Voor Pest Control Organisaties (PCO’s) is Pestwatcher een kans om meer klanten te bedienen. Fysieke bezoeken aan de locatie vinden minder regelmatig plaats, waardoor er minder manuren nodig zijn. Efficiënt en daarmee betaalbaar. Een slimme PCO werkt dus met Pestwatcher.

Partners

Veel bedrijven laten het uitvoerende werk nog het liefst over aan professionals. Als partner van Pestwatcher bent u het aanspreekpunt voor hun plaagdierpreventie en -bestrijding. Sluit u ook aan en bedien meer klanten in dezelfde tijd. Iedere PCO kan gebruik maken van de online portal MyPestWatcher en daarin samenwerken met klanten. Geïnteresseerd?

Informatie aanvragen