Muizen bestrijden

Muizen bestrijden

Muizen in uw bedrijfspand zijn om diverse redenen ongewenst. Hygiëne, knaagschade en imagoschade voor uw bedrijf horen tot de belangrijkste risico’s. Pestwatcher stuurt u een melding zodra er muizen in uw pand zijn. U hoeft niet zelf actief te monitoren.

De voordelen van Pestwatcher:

  • Simpel; plug & play
  • Voldoet aan wet- en regelgeving
  • Maatschappelijk verantwoord
  • Zowel preventie als bestrijding met lokmiddelen of klapvallen
  • Actieve monitoring overbodig, het systeem waarschuwt u

Pestwatcher is de totaaloplossing voor bestrijding en preventie van muizen.

Meer lezen over Pestwatcher

Muizen een probleem? Niet met Pestwatcher

Dankzij Pestwatcher bent u direct op de hoogte van muizen in uw pand. U kunt onmiddellijk actie ondernemen om escalatie van de muizenplaag te voorkomen.

Hoe werkt Pestwatcher?

Pestwatcher is een systeem dat activiteit van plaagdieren registreert en signaleert. Door de koppeling van hardware en software grijpt u snel in wanneer er muizen worden ontdekt. U ontvangt direct een melding en weet waar de muizen zich bevinden. U kunt dan direct van start gaan met het bestrijden van de muizen.

Plug & play-systeem

Muizen bestrijden is plug & play met het systeem van Pestwatcher. U bestelt een compleet systeem, plaatst de boxen en installeert de software. U koppelt alle onderdelen en binnen enkele minuten is het systeem klaar om muizen te traceren en te bestrijden.

U voldoet aan wet- en regelgeving

Pestwatcher voldoet aan alle (inter)nationale wet- en regelgeving voor plaagdierbestrijding. Gif is als laatste redmiddel mogelijk, wanneer andere maatregelen niet voldoen. Dit alles binnen de regels van de wet.

Preventie en bestrijding

Het Pestwatcher-systeem stelt u in staat muizen effectief te bestrijden. U weet exact waar ze zich bevinden en kunt gericht bestrijden. Doordat u gericht actie kunt ondernemen draagt Pestwatcher bij aan preventie. U traceert snel de plaatsen waar de muizen zich toegang verschaffen en kunt hier preventieve maatregelen treffen.

Professionele ondersteuning nodig?

Voor professionele ondersteuning bij het bestrijden van muizen en andere plaagdieren, staan onze partners tot uw beschikking. Wij hebben een uitgebreid netwerk aan plaagdierbestrijders die met Pestwatcher werken.